PER QUÈ A L'ETSEQ

Som un centre universitari de referència pels mètodes educatius innovadors orientats a fomentar el treball en equip, el lideratge i l’empreneduria. Formem part de la iniciativa CDIO (marc educatiu innovador per a la formació de la propera generació d’enginyers i tècnics www.cdio.org).

Estem al costat d'un entorn industrial molt actiu en l'àmbit dels aliments i la innovació biotecnològica.

Som una de les escoles del món que implantem mètodes d'aprenentatge innovadors dins dels nostres programes docents (treball en equip, lideratge, habilitats de comunicació...)

Perquè els enginyers de l'ETSEQ tenen un alt grau d'ocupabilitat. Font: AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya.


Formació, investigació i debat

Vocació internacional

Vincles amb el món professional

EL NOSTRE PRESTIGI,
UN SEGELL DE GARANTIA PER A LA TEVA INVERSIÓ


Premi VICENS VIVES (2001, 2006 i 2015)

Premi a la Qualitat Docent atorgat pel Consell Social de la URV (2001, 2006 i 2015)

Premi Enginyer Químic Global atorgat pel Ministerio de Educación Cultura y Deporte (2002)

4 PUNTS CLAU

QUE POTENCIARAN LA TEVA CARRERA PROFESSIONAL

FORMACIÓ DIFERENCIAL I PRÀCTICA PER AL TEU CURRÍCULUM

Mètodes d'aprenentatge innovadors dins dels nostres programes docents. Estudiaràs en un entorn professional virtual que et farà adquirir les habilitats necessàries.

PROFESSORAT DE PRIMER NIVELL

Resoldràs casos pràctics del dia a dia de professionals de prestigi que operen dins d'organitzacions rellevants en l'entorn nacional i internacional.

PRÀCTIQUES PROFESSIONALS GARANTIDES

Podràs realitzar pràctiques professionals en les millors empreses. A més, L'ETSEQ està ubicada al costat d'un entorn industrial molt actiu en l'àmbit dels aliments i lainnovació biotecnològica.

PROGRAMA D'INTERCANVIS

Podràs beneficiar-te dels programes d'intercanvi internacional de l'ETSEQ i donar una nova perspectiva a la teva formació: Programa Erasmus de la Unió Europea amb estades a Alemanya, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Finlàndia, França, Dinamarca, Polònia... i Programa d'Intercanvi amb la prestigiosa University of Illinois Urbana-Champaign, EUA.