-
Graus
-
Grau Enginyeria Química
-
Grau Enginyeria Mecànica
-
Grau Enginyeria Agroalimentaria
- Coneix el grau d’enginyeria Agroalimentaria
- Per què estudiar Grau Enginyeria Agroalimentària
- Professorat
- Tècniques d’estudi
- Treball fi de grau
- Sortides professionals
- Guia docent
- Calendari acadèmic
- Horaris
- Calendari d'exàmens
- Admissió
- Beques i ajuts
- Més informació
- Pla d’estudis
- Seguiment de la titulació
- Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
-
-
Màsters
-
Programes de Doctorat
Sortides professionals

- Dintre del sector agroalimentari, els àmbits en què poden desenvolupar la seva activitat les persones graduades en Enginyeria Agroalimentària són:
• empresa privada
• administració pública
• exercici lliure de la professió
- Realitzant les tasques següents:
• Tècnic/a de producció en indústries alimentàries.
• Tècnic/a de control de qualitat en indústries alimentàries
• Enginyer/a de projectes d'instal·lacions i d'indústries agroalimentàries
• Tècnic/a d'empreses auxiliars: equips, additius, embalatges, comercialització, etc.
• Tècnic/a d'administracions públiques agràries: Unió Europea, Estat, comunitats autònomes, ajuntaments.
• Exercici lliure de la professió: projectes, assessoria, consultoria, peritatges, direcció d'obres, estudis d'impacte mediambiental, estudis de seguretat i salut laboral, etc.
• Altres activitats amb requeriments de titulació de grau.