-
Graus
-
Grau Enginyeria Química
-
Grau Enginyeria Mecànica
-
Grau Enginyeria Agroalimentaria
- Coneix el grau d’enginyeria Agroalimentaria
- Per què estudiar Grau Enginyeria Agroalimentària
- Professorat
- Tècniques d’estudi
- Treball fi de grau
- Sortides professionals
- Guia docent
- Calendari acadèmic
- Horaris
- Calendari d'exàmens
- Admissió
- Beques i ajuts
- Més informació
- Pla d’estudis
- Seguiment de la titulació
- Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
-
-
Màsters
-
Programes de Doctorat
Coneix el grau d’enginyeria Agroalimentaria

Objectius Grau Enginyeria Agroalimentària
Donar resposta a la creixent demanda de professionals de l’àmbit agroalimentari com a conseqüència de la importància que té aquest sector en l’economia global del segle XXI.
Formar professionals experts en la tecnologia i processament de productes agroalimentaris, en el disseny, càlcul i manteniment d’equips i instal·lacions, en la gestió mediambiental, en l’enginyeria d’obres i projectes d’indústries agroalimentàries i en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària.
Formar professionals amb habilitats per dur a terme tasques de direcció i lideratge a les empreses del sector.
Formar professionals competitius i amb capacitat d’adaptació davant els nous reptes que es plantegen en el sector agroalimentari: crisi energètica, augment del potencial dels països en vies d’industrialització, etc.
Garantir i assegurar la formació continuada dels futurs professionals de l’enginyeria agroalimentària per potenciar i reforçar la recerca i l’ innovació de les empreses.
Alumnes als quals van dirigits aquests estudis
Alumnes amb interès per la química, la física, les matemàtiques, la biologia i l’informàtica que desitgin adquirir una sòlida formació com enginyers.
Fitxa Estudis
Habilita per l'exercici de la professió regulada: Enginyer Tècnic Agrícola
Publicació del pla d'estudis al BOE: 30 juliol de 2013
Registre d'Universitats, Centres i Tïtols. Informació del títol al RUCT
Titulació: Graduat/da en Enginyeria Agroalimentària
Branca Enginyeria i Arquitectura
Durada mínima 4 anys
Crèdits ECTS: 240
Formació bàsica 69
Obligatoris 138
Optatius 9
Treball fi de grau 12
Pràctiques externes 12
Places de nou ingrés 30
Horari primer curs: Matí i tarda
Requisits d’accés: L’accés al GRAU és, prioritàriament, els següents:
Alumnes provinents de batxillerat:
Fase general de les PAU i, si s’escau, l’específica amb les matèries de modalitat adscrites la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes provinents de cicles formatius de grau superior:
Si s'escau, fase específica de les PAU amb les matèries de modalitat adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Alumnes més grans de 25 anys:
Prioritàriament les persones que superin les proves d’accés per a més grans
de 25 anys amb les matèries adscrites a la branca d'enginyeria i arquitectura.
Cicles Formatius de Grau Superior. Famílies professionals:
Agraria
Arts Gràfiques
Arts i Artesanies
Edificació i Obra Civil
Electricitat i Electrònica
Energia i Aigua
Fabricació Mecànica
Fusta, Moble i Suro
Imatge i so
Informàtica i Comunicacions
Instal·lació i Manteniment
Maritimopesquera
Química,
Tèxtil, Confecció i Pell
Transport i Manteniment de Vehicles
Vidre i ceràmica
Industries alimentàries
Industries extractives
Proves d’accés per als més grans de 25 anys.
Matèries adscrites a l’opció d’accés d’Enginyeria i Arquitectura
Tríptic informació Grau Enginyeria Agroalimentària